Interieurbouw

Diensten

Interieurbouw

Bij Custom Event weten we als geen ander hoe belangrijk het interieur is voor de uitstraling van uw bedrijf of winkel. Onze werkplaats aan de Kamerlingh Onnesstraat in Alkmaar is uitgerust met de nieuwste machines en gereedschap­pen om elk idee werkelijkheid te laten worden.

Of u nu op zoek bent naar een op maat gemaakt interieur of een complete inrichting, wij bieden hoogwaardige oplossingen die aan al uw eisen voldoen.


Onze ervaren interieurbouwers richten locaties in door heel Nederland in, van winkels tot bedrijven. We maken hierbij gebruik van moderne technieken en materialen om een unieke en onderscheidende uitstraling te creëren. Ons meubilair is van hoogwaardige kwaliteit en wordt op maat gemaakt om aan uw specifieke wensen te voldoen.


Met meer dan 20 jaar ervaring in interieurbouw, zijn we in staat om uw visie tot leven te brengen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw interieur kunnen transformeren tot een unieke en onvergetelijke ervaring.

Heineken – After Work

In opdracht van Bureau JEZ heeft Custom Event deze zomer de inrichting van de Heineken After Work drinks verzorgd. Heineken…

Moët Party Day

In een zomers, mediterraans decor werd geproost op alle grote en kleine momenten. Dit gebeurde tijdens Moët Party Day het…

Veuve Clicquot

In opdracht van Moët Hennessy heeft Custom Event een pop-up store gemaakt voor ‘Veuve Clicquot’.