Sail Amsterdam - Brandbase

Home / Decor- en standbouw / Sail Amsterdam

Sail Amsterdam - Brandbase

Custom Event heeft opnieuw een eiland aan de Bogortuin gebouwd voor ING (in opdracht van Brandbase) tijdens Sail Amsterdam.

 

Het ING eiland fungeerde als centraal punt voor verschillende activiteiten die ervoor zorgden dat bezoekers zich voor één dag een zeeheld konden voelen. Tussen de activiteiten door en ‘s avonds konden jong en oud even rustig bijkomen in een prachtig decor met palmbomen en hangmatten, genietend van de muziek en een hapje of drankje. Aan het ING eiland lag de prachtige driemaster ‘Etoile du Roy’ afgemeerd.

 

Custom Event werkte nauw samen met Studio Linda Franse om een unieke sfeer te creëren die perfect aansloot bij het merk en de doelgroep van het evenement. Onze ervaren decorbouwers werkten hard om elk detail zorgvuldig te plannen en uit te voeren, waardoor het ING eiland een onvergetelijke ervaring werd voor de bezoekers.

 

Het resultaat was een succesvol evenement dat de merkbeleving van ING versterkte en de bezoekers een onvergetelijke ervaring bezorgde. Bij Custom Event zijn we trots op onze bijdrage aan dit project en kijken we ernaar uit om samen te werken aan uw volgende evenement.

Opdrachtgever: BrandBase

Categorie:  decor- en standbouw